maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulutohinoita

Kävin perjantaina jouluostoksilla. :)
Mua ei haittaa, vaikka kaupat on täynnä porukkaa ja täytyy jonotella. Musta on ihanaa tehdä jouluostoksia. :) Kun oli vielä hyvää seuraa, niin mikäs sen täydellisempi tapa viettää perjantaipäivää.

Tänä jouluna ollaan meillä kotona. Siskot perheineen tulee meille. Äiti ja isä. Joulupäivänä Kallen vanhemmat.

Tykkään. Olen kovasti jouluihminen. On ihanaa kun rakkaat ihmiset ovat ympärillä. Tykkään antaa lahjoja. Tykkään valvoa vähän myöhempään pelaten lautapeliä. Tykkään joulukuusesta ja joululauluista.

En tykkää siivoamisesta. Siksi meillä ei tehdä mitään viikkotolkulla kestävää joulusiivoa. Ihan perus viikkosiivous saa riittää. Kukaan ei meillä kaapeissa asu, joten ne saavat olla hujan hajan, jos ovat. En aio siivoamisesta ottaa mitään stressiä, tänäkään vuonna.

Joulurauhan julistus aloittaa joulun. Jouluun meillä kuuluu hyvä ruoka, joulupukki, lasten kanssa oleminen, sauna. Tänäkin vuonna käymme myös hautausmaalla kynttilöitä viemässä.

Uskon, että tästäkin joulusta tulee kiva, lämmin ja ihana. Koska sellaisia ihmisiä mulla on ympärilläni jouluna.


2 kommenttia:

  1. Moikka!Mä voin suositella yhdeksi hyväksi lautapeliksi Rummikub-peliä.Mä olen kyseistä peliä pelannut Eeron kanssa iltiksessä ja hän varmaan osaa neuvoa teille pelin idean.Suomalaisessa kirjakaupassa ainakin noita pelejä oli.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitos Tanja, vinkistä. Eero on kyseisestä pelistä puhunutkin kotona, ja ollaan vinkattu kummisetää, että pukki voisi sellaisen tuoda... :)

    VastaaPoista