sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

On taas vierähtänyt monta viikkoa viime kirjoituksesta.
Meille kuuluu hyvää. Nyt ainakin.

Viimeiset pari viikkoa ollaan enemmän tai vähemmän sairasteltu. Kalle aloitti, sen jälkeen Eero, sitten Niilo ja viimeisenä minä. Eerolla tietenkin sokerit sekaisin ja ketoaineitakin oli. Ne huolestuttivat, koska yleensä ei sairauspäivätkään nosta ketoja Eerolla.

Nyt niitä oli ihan kiitettävästi ja niin kauan, että kun Eero sairastui lauantaina, niin vasta seuraavana perjantaina meni kouluun. Ketot nousivat aina uudestaan, vaikka ne saatiin kyllä insuliinilla alas.

Meillä on uusi diabeteslääkäri vanhan "omalääkärimme" ollessa virkavapaalla. Olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen lääkäriimme. Hän on ammattitaitoinen, ystävällinen, kannustava ja rohkaiseva. Nyt Eeron ketoja seuratessa mietimme yhdessä jopa sairaalaan lähtöä. Hän tsemppasi minua ja kehui, miten hyvin hoidamme ja jos teemme näin ja näin, niin pärjäämme ilman sairaalaa.

Ja niin pärjäsimmekin. Lääkäri lupasi pitää työkännykkäänsä illalla kotonakin vielä päällä, jos haluan soittaa vielä hänelle työajan jälkeen. Melkoista! Soitinkin, kerran.

Kyllä se vaan on niin, että kun saa "vastaansa" työlleen omistautuneen, työstään innostuneen ja aidosti välittävän lääkärin, niin se on kuin lottovoitto.


2 kommenttia:

  1. Hyvä lääkäri on kyllä lottovoitto! Meillä on korvalapset ja meillä on (yksityisellä puolella tosin) ihan loistava korvalääkäri, joka hoitaa ihanasti kaikki mahdolliset vaivat. Aivan parasta. Äiti-ihminen, joka ymmärtää kokonaisuutenakin lapsiperheen elämää niin hyvin. Diabeeteksen kanssa ei ole ihan noin hyvin.. en tiedä edes, kuka meidän omalääkäri on :/ vaihdettiin polia viime kesänä ja uudessa on käyty 2 kertaa.. molemmilla kerroilla on ollut sama lääkäri ja jos hän on meidän omalääkäri, harkitsen kyllä yksityisellä käyntiä lisäksi.. ensimmäinen lausahdus mulle oli, että 'minä en sitten tuolle pumpulle osaa tehdä mitään, enkä ole siihen perehtynyt...' ai kiva... :/ No, elättelen toivoa, että nähtäis vielä joku diabetekseenkin/sen uudempiin hoitomuotoihin perehtynyt polilla!

    VastaaPoista
  2. Oisin taas pitkästä aikaa halukas kuulemaan teidän kuulumisia!Mites teidän ensi syksy koulun suhteen?Saako tai tarviiko Eero vielä avustajaa?

    VastaaPoista