torstai 21. kesäkuuta 2012

Tarvolafestarit

Onnistuneet festit ovat takana. :)

Asumme loistavassa paikassa Rauman kupeessa, Tarvolassa. Naapurustossamme on saman ikäisiä, samassa elämäntilanteessa olevia ja saman henkisiä ihmisiä. Joten tottahan me pidämme Tarvolafestarit, kerran vuoteen. Tai tänä vuonna kaksi kertaa. Elo-syyskuussa on Tarvolafestarit 2012 vol 2. Koska nyt eivät kaikki päässeet mukaan.

Grillattiin, pelailtiin (jalkapalloa, frisbeegolfia, lakanapalloa ja Tarvolaolympicsit), naurettiin ja laulettiin. Lasten kanssa touhuttiin niin pitkälle kuin jaksoivat (meidänkin natiaiset menivät nukkumaan vasta lähempänä kahtatoista) ja sitten vielä aikuisporukassa hetkisen pidempään.

Aivan mahtavaa. :)

Eero painoi menemään viidestä alkaen täysillä. Trampoliinia, pyöräilyä, hippaa, kiipeilyä ja niin edelleen. Ja sokerit sen mukaisia. Ruualla inskaa 0,5 yksikköä normaalin 1,5 yksikön sijaan, karkeille ja sipseille 0,5 yksikköä normaalin 2,5 sijaan. Silti oltiin matalilla jatkuvasti. Yölläkin piti kahteen otteeseen vielä syöttää ja inskat olivat pumpussa -50% syötöllä.

Mutta hauskaa oli. Ihanaa kun lapset ja aikuiset nauttivat ja tehdään yhdessä! Mahtava fiilis, kiitos Tarvola ja festiporukka!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti