lauantai 2. kesäkuuta 2012

Lomaa ja kiitosta

Nyt se alkoi. Kauan odotettu, mutta silti nopeasti eteen tullut kesäloma.
Tykkään kovasti omasta työstäni, eikä tämä pitkä loma ole ollenkaan huono lisä siihen. :)
On ihanaa tehdä työtä, josta pitää. Ja on ihanaa nauttia hyvällä omallatunnolla ansaitusta kesälomasta. Kyllä vaan, se ON ammatinvalintakysymys. ;) En ehkä tienaa niin paljon kuin sinä,  enkä voi itse vaikuttaa vapaisiini, mutta on tämä vaan niin ihanaa. :)

Eeron ensimmäinen kouluvuosi on takana. Uskomatonta. Juurihan olin itkeä tihruttamassa autossa, kun esikoinen oli reippaana astunut ekaluokkalaisena koulun ovesta sisään. Sehän oli ihan äsken, kun joulujuhlissa jouduin taas kaivamaan nenäliinaa esille ekaluokkalaisten laulaessa. Ja nyt jo, meillä ei olekaan enää ekaluokkalaista. Meillä on "vanha ja viisas" tokaluokkalainen.

Äitinä olen äärimmäisen iloinen Eeron kouluvuodesta. Niin vain on opittu monia asioita, todistus oli niin hyvä, että ihan pakahdun ylpeydestä. Eero on reipastunut ja kasvanut silmissä. Eeron kummitäti, Salla-siskoni, on parina päivänä sanonut useampaan kertaan, että miten oikein Eero onkin kasvanut. Ei siis ainoastaan fyysisesti. Hän on jo "iso" ja koululainen. Touhuaa omiaan, lukee huoneessaan Akkareita ja häipyy naapuriin aina kun siihen on mahdollisuus.

Koulua saan kiittää Eeron hyvästä hoidosta diabeteksen suhteen. Eeron opettaja oli meille lottovoitto. Sydämellinen, ihana ja kertakaikkiaan upea ihminen, jolle diabeteksen hoito ei ollut mikään ongelma. Toisen lottovoiton saimme avustajassa. Niin mahtava, vastuuntuntoinen ja asiat järjestävä ihminen. Olen sydämeni pohjasta kiitollinen Eeron opettajalle ja avustajalle, iltikselle ja koko Kourujärven koulun henkilökunnalle siitä, että Eerosta on huolehdittu. Olin kantanut kiveä rinnassani jo vuosia ja murehtinut etukäteen, miten koulussa menee, saadakseni vain huomata, että KAIKKI pelko oli ollut turhaa. Olo on tosiaan ollut kuin lottovoittajalla.

Loma on täällä, sateesta viis. :)

1 kommentti: