sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kirpputorilla

Tänään pojat olivat myymässä vanhoja lelujaan kirpputorilla. Leluja on blokattu nyt pisin viikkoa, mietitty, leikitäänkö tällä enää vai ei. Toinen saattoi olla sitä mieltä, että myyntiin vaan, toinen sitä mieltä, että "ei sitä, se on mun rakkain lelu", vaikka kyseinen lelu kaivettiin valtavan pölytukon keskeltä... :)

Mutta iso Ikean kassillinen tavaraa lähti myyntiin. Kaksi reipasta poikaa myyjiksi, äiti ja isä taustajoukoiksi.

Kello kaksitoista alkoi kirppis. 15 yli 12 Eero sanoi innoissaan: "Täähän sujuu kuin tanssi!"
Puoli yhdeltä oli 2/3 tavaroista myyty. Kahteen asti jaksoimme olla myymässä. Pojat olivat enemmän kuin tyytyväisiä saaliiseen. Pöytävuokra oli vain 5 €, jätskit maksoivat 2€ ja samaiselta kirppikseltä löydettiin hienot Lego Hero Factory "pahikset", 5€. Ja silti jäi mukavasti taskun pohjalle rahaa. Nuoremmalla vaan aika paljon polttelee ne rahat siellä taskussa... ;)

On kivaa, kun pojat ovat itse innostuneita kirppismyynnistä. Nytkin Eero itse sitä ehdotti. Ja olemme sopineet, että kirppisrahoilla saa ostaa itselleen jotain. Tai vaihtoehtoisesti säästää rahat, mutta kirppisrahat jaetaan poikien kesken, jos kerran omia tavaroitaan myyvät.

Oppivat samalla matematiikkaa (vaikka Eero meinas, et äiti laskee, koska hän on kesälomalla), rahan arvoa ja myös pitämään huolta omista leluistaan, sillä rikkinäisiä leluja en suostunut ottamaan myyntiin.

Suosittelen. :) Raumalla kirppissunnuntai aina klo 12-17 torilla (kesällä). Pöytävarausta et tarvitse.

Kirppispöytämme 15.7.

3 kommenttia:

 1. Jee! Harmi kun en päässyt kaupoille. Ens kerralla sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sit ehdottomasti tuut seuraavalla kerralla. :) Sä tarviit paljon leluja.

   Poista
 2. Ihanat pojat :) Ja voin kuvitella tuon rahan"polton" taskussa.. Meillä sama meininki aina ;)

  VastaaPoista