sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Olimme rakkaiden ystävien luona kylässä (kiitos Sanna ja Mikko!) ja lähdimme perjantaina koko konkkaronkka hurvittelemaan Särkänniemeen. Äidit hurvittelivat ehkä vähän vähemmän... ;)
Angry Birds landissa oli hauskaa. Kävimme Majakassa, Pikku Hinaajassa (minäkin Niilon kanssa kolme kertaa!), Vauhtimadossa, Tukkijoessa (kun päivän ainoa sade- ja ukkoskuuro meni ohi), Koskiseikkailussa. Kantti X Kantissa, törmäilyautoissa ja katselemassa delfiinejä ja eläimiä (haisevia sellaisia. Niilon hajuherkkä nenä oli koetuksella). Tai näissä siis minä kävin. Pojat ja Kalle vielä muissakin laitteissa.

Otimme eväät mukaan. Suosittelen. Jonot olivat kaikkiin ruokapaikkoihin hurjat (ja hinnat vielä hurjemmat). Me haimme eväät autosta ja menimme kalliolle niitä syömään. Sitä ennen olimme käyneet katsomassa Hyvää yötä Herra Hakkarainen -näytöstä, hauska oli sekin.

Pojat jaksoivat kahdeksan tuntia. Kun klo 20.00 lähdimme, jäi vielä muutama laite nakottamaan.
Ystävien luona saimme iltapalaksi IHANAA paellaa. 

Eeron sokerit olivat alhaalla koko yön. Inskasyöttö -30% 10 tuntia. Aamulla vielä -20% 4 tuntia. Sitten alkoi helpottamaan. Mutta ei mikään yllätys ollut tuo sokereiden alhaisuus. Painettiin kyllä menemään koko kahdeksan tuntia aika täysillä.

Niilo kysyi illalla melkein jo unessa; "Koska oikein mennään taas Särkänniemeen?"

Huisin hauska päivä. Huisin ihanat ystävät. Kesälomaretket on ihania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti