maanantai 28. toukokuuta 2012

Jännitystä ja korkeita sokereita

Tänään on ollut jännä päivä. Olin pääsykokeissa. :)
Haen musiikin aineenopettajakoulutukseen. Koe meni hyvin, omasta mielestäni, joten jos en pääse, niin sitten ei vain taidot tällä kertaa riittäneet. Mutta ei jäänyt harmittamaan mikään, ja se on hyvä.

Jännitin todella kovasti pääsykokeita. Yllättävän paljon. Jännityksessä auttoi ihana siskoni Riikka, joka vietti kanssani aikaa ennen koetta. Kiitos. <3

Jännitys lähti myös aika nopsaan siinä vaiheessa kun puhelin soi noin puoli tuntia ennen mun vuoroa. Iltapäiväkerhosta soitettiin. Eeron sokerit olivat olleet kahdestatoista asti lähellä kolmeakymppiä. :/ Inskaa oli laitettu vaikka kuinka paljon. Ei laske. No, pyysin katsomaan, onko letkussa ilmaa. Ehkä hiukan. Opetin puhelimen välityksellä kanyyliletkun täytön (onnistui hyvin, onneksi muistan ulkoa, miltä pumppu missäkin kohtaa näyttää...) ja sitten sovittiin, että puolen tunnin päästä mitataan taas ja soitetaan Kallelle (koska mä olin siellä kokeessa just silloin), jos sokerit edelleen korkealla, niin Kalle tulee hakemaan Eeron.

No. Puolen tunnin päästä oli sokerit laskeneet 28,9 -> 27,6. Eli ei huomattavaa muutosta. Iltiksestä soitettiin Kallelle ja Kalle lähti kesken työpäivän hakemaan poikaa kotiin. Kotona sokerit taas 29,6. Sitten mitattiin jo ketoaineita. 1,3. Eero valitteli pahaa oloa, mikä ei ole yllätys noilla ketoilla ja sokruilla.

Vaihtoon KAIKKI. Uusi inska, uusi kanyyli, uusi letku. Inskaa melkoinen määrä poikaan ja odottelemaan. Äsken ketoaineet olivat 0,9. Onneksi ovat laskussa, mutta ei kauhean nopeasti tunnu laskevan. Jos aamulla on vielä ketoja, tulee meillä kotipäivä (ellei sairaalareissu).

Jännitystä oli siis ilmassa mulla vielä kotimatkallakin. On ahdistavaa olla Eerosta erossa, jos kaikki ei menekään hyvin. Silloin haluaa olla täällä kotona, yhdessä Kallen kanssa ihmettelemässä, että mitäs nyt. Se, että puhelimen välityksellä sitä ihmettelee, ei ole sama. Kova kiire oli kotiin. Toivottavasti sokrujen nousu ja ketoaineet johtuivat ilmasta letkussa. Toinen vaihtoehto on joku tulehdus jossain päin Eeron kehoa.

Jännitellään siis edelleen...


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille! Ja onnea pääsykoetulosten odotteluun! Kohta nähdään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Sanna, kun tulette!!! Kova ikävä! <3 Niin, ja sokeritkin saatiin sitten lopulta laskuun. :)

   Poista
 2. Onneksi laskivat viimein! Johtuikohan se siitä ilmasta letkussa?

  VastaaPoista