sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hyvää ravintolapäivää!

Raumalla on ravintolapäivänä 5 pop up -ravintolaa.

Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni osallistumassa. Tutustuin ystäväni ja poikien kanssa cafe Villervallaan. Tarjolla oli kakkubuffet ja kahvia/teetä/mehua.

Kahvilan pitäjä oli yhtä aurinkoista hymyä koko ajan. Hän jutteli asiakkaiden kanssa, katsoi, että kaikki viihtyivät, kaatoi teetä ja kahvia. Selkeästi kahvilan pitäjä nautti tilanteesta. Talon isäntä ja jälkikasvu toimivat siivouspuolella. Iloisella mielellä hekin näyttivät olevan.

Tarjolla oli:

Prinsessakakkua
Suussa sulavaa suklaakakkua
Amerikan isoäidin omenapiirasta
Tyrni-valkosuklaa juustokakkua
Mustikkatiikerikakkua, jossa häivähdys limeä
Puolukkapiirakkaa kookostoskalla
Sitruuna-marenkitorttu
a

Kaikkea sai syödä, niin paljon kuin jaksoi, seitsemällä eurolla.

Meidän perheemme kakkuraadin tulokset ovat tässä:

Eeron suosikiksi nousivat prinsessakakku ja mustikkatiikerikakku.
Niilo piti lähes kaikista, suosikkeja olivat KAIKKI paitsi puolukkapiirakka.
Äidin suuhun parhaiten sopivat tyrni-valkosuklaa juustokakku sekä omenapiiras.

Seuraavaa ravintolapäivää odottaen, silloin täytyy käydä parissa paikassa. Nyt kakut täyttivät mahan niin, että vohveliravintola jäi tällä kertaa käymättä. Toki se on auki yhdeksään, joten enpä lupaa vielä mitään.

Ja pieni maininta diabetesasioita. Tykkään siitä, että teemme "normaaleja" asioita. Nyt kakkumaistelu varmastikin vaikuttaa sokereihin, mutta toivon osanneeni arvioida kakkujen hiilarimääriä. Ja jos en nyt osannut, niin seuraavalla kerralla muistan, että liian vähän tuli laitettua. Ilman näitä elämyksiä ja niissä sattuneita virheitä inskoissa tms. emme ikinä opi mitään. Haluan lahjoittaa lapselleni myös makuelämyksiä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti