perjantai 11. toukokuuta 2012

:)

Hyvä päivä!

Vettä sataa. Ei haittaa. :)
Sensorointi aloitettiin tänään taas. Toivottavasti nyt onnistuu (kun viimeksi ei).

Eero oli äärimmäisen reipas diabetespolilla. Laittoi itse sensorin (KYLLÄ! Pamautti neulan reiteensä kuin olisi aina sitä tehnyt) ja jutteli Tiina-Marian kanssa ilman "kalasteluja". Eero on ollut aina hyvin ujo ja hitaasti lämpenevä, joten tämä on meille iso juttu, kun jossain muualla on samanlainen iloinen ja puhelias, kuin kotonakin.

No, saatiin uusia kanyyleja. Viistoja. Koitetaan niitä sitten sunnuntaina kun on kanyylin vaihtopäivä. Eerokin harjoitteli kanyylin laittamista (tyynyyn tosin, eikä itseensä) ja sekin oli edistysaskel. Ennen ei ole uskaltanut oikeastaan katsoa päinkään koko kanyylinlaittovehjettä, koska siinä on pitkä neula.

Varmaan siis on rohkaistumassa ja reipastumassa koko poika! Ihana asia. Vähän niinkuin Jaska sanoi Varkaudessa Eeron nähdessään: "Eero on jo ISO. Mä oon vaan tällanen pieni iso." Eero onkin jo aika iso poika. Kohta ekaluokka takana. :´)

Saatiin myös uusi pumpun pussukka. :) Eeroa ilahdutti. Vanha olikin jo aika lailla kulunut, ja vähän hankala, koska tarranauha oli jo huono.

Ja sitten ne parhaat uutiset. :)

Varovasti kysyin, voitaisiinko mitata myös pitkäaikaissokeri (eli kolmen kuukauden keskiarvo), koska kuukausi sitten se oli niin korkealla (8,8). Totta kai, vastasi Tiina-Maria. Mitattiin. Tulos:
pitkäaikaissokeri oli LASKENUT 8,8 -> 8,2!!!! Kuukaudessa 0,6. 

Olen niin iloinen! Hyvää viikonloppua!! :)


5 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän mukavan ihana juttu!!! <3 Tsemppiä Eerolle;tosi reipas miehenalku kyllä!
  Hienoa! =)

  T:Katja

  VastaaPoista
 2. Jes! Mahtavia uutisia!! Ihanaa!!!

  Veera

  VastaaPoista