tiistai 8. toukokuuta 2012

Yötä ja rautaa.

Eerolla on yöraudat.

Eilen ja tänään oltiin hammaslääkärissä ja nyt tulossa eka yö raudat suussa. Onneksi muutamalla kaverilla on jo yöraudat olleet, joten tiedossa on (Eerollakin), että ei tämä nyt niin ihmeellistä ole.

Diabeetikon äitinä huolestuttaa kuitenkin, miten yöraudat vaikuttavat sokereihin... Jännitys kun nostaa sokereita. Meillä yöt ollaan normaalistikin oltu aika korkeilla, tarkoittaako tämä nyt sitä, että jonkin aikaa ollaan vielä korkeammalla? Toivottavasti ei. Lisäksi mietityttää, jos posket menevät rikki. Sitten siihen tulee afta (=tulehdus) ja taas huinitaan kolmessakympissä. Ja sitten vielä se kipu. Jos sattuu?!

Kuitenkin vuosi (ainakin) on todennäköisesti niskavetoa tulossa. Toivottavasti murheet on turhia. Tuli vaan mieleen, että tuskin yöraudat muissa perheissä paljon ylimääräistä pohdintaa aiheuttaa... Tai meilläkään, jos kyseessä olisi Niilo.

Välillä tuntuu epäreilulta, että täysin normaalit asiat vaativat perheeltämme lisämietintää ja murehtimista. Emme varmastikaan ole ainoita. Kaikilla on omat "ristinsä" kannettavana. Välillä on kuitenkin lupa velloa omassa kurjuudessaan... miten paljon helpompaa olisi, jos näitä asioita ei tarvitsisi murehtia.

Sitten voi taas huokaista syvään, koskettaa rintakehää ja päättää jaksaa eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti